ÚJ ÉLET TRÉNING

Oldal

phoenix-look-fejlesztés_Weboldall-fejléc

Jó ideje foglalkozom Kibogozással, vagyis segítek embereknek, hogy újra képesek legyenek visszanyerni az önbecsülésüket, céljaikat, és újra szárnyaljanak az életük különböző területein. Eközben néhány igen különös dolgot figyeltem meg.

Lehetnék továbbra is én egyedül ezen Fontos–Titkok-Tudója, de azt gondoltam inkább megosztom veled, mitől kelnek új életre azok, akik nálam jártak.

Te is láttál már embereket, akik, ha beüt a krach,

…. utána szépen felállnak, leporolják magukat, majd felépítenek egy még sikeresebb vállalkozást, keresnek még több pénzt, …

 

Mi az a képesség, ami bennük megvan?.. Mi az, amit ők nem veszítettek el?

 

A Kibogozások során számos ember ezt már visszanyerte, kelt új életre, és az óta használja ugyanezt a képességet, erőt és stabilitást  amitől az egész élete jó irányba halad már.

A megfigyelésem szerint, ami miatt újra szárnyalás volt, amitől a személy új életre kelt, ez a csoda ott van mindenkiben. Elveszhet ugyan, de visszaállítható.

 

Hogy mi is ez? Mi ez a képesség? Mi ez a tulajdonság? Mi ez az erő?

 

Ez az alapja a sikerednek, a céljaidnak, a boldogságodnak.

 

Ettől újra életre kelsz, és szárnyalhatsz, mint a mesebeli Főnix.

 

Elmondani ezt kevés, meg kell, hogy tapasztald.

Ezt az Új Élet Tréning-en érheted el!

 

Összeállítottam egy olyan 1+2 napos képzést, ahol nem csak megkapod a tuti adatokat, hanem tényleg új életet kezdesz, és be is gyakoroljuk a módszereket, hogy stabil maradjon az újra elnyert képességed.

 

  • Visszanyerheted az önbizalmadat,
  • megerősítheted az önbecsülésedet
  • felélesztheted az elvesztett-elengedett céljaidat, vagy találsz számodra jobban tetsző célokat.
  • és megtanulhatod, hogyan tudod valóban kézzel foghatóvá tenni az álmaidat.

Kapsz több olyan létfontosságú eszközt és módszert a kezedbe, amivel mostantól a tied lesz a tényleges irányítás az életed felett.

Együtt megnézzük honnan is indulsz most, milyen körülményeket szeretnél, és azt is, hogy milyen pontos lépéseket kell megtenned, hogy ezt tényleg elérd.

Tudom, hihetetlen, de igaz.

Győződj meg róla te magad.

Ilyen képzés ebben a formában még sosem volt.

Jelentkezz most..

….és indulhat az Új Életed!

Várlak szeretettel!

 

Patály Ildikó

Kibogozó – Coach

70 6116725

www.kibogozas.hu

pataly.ildiko@gmail.com

 

“Megtaláltam és felélesztettem azt, aki vagyok valójában. Régen eltemettem, most kiástuk, és ettől hihetetlenül boldog vagyok!

Ez volt a hiányzó összetevő, ami kellett ahhoz, hogy bátor legyek megfogalmazni és kimondani a céljaimat, és tudjam, hogy el is érem.

Így nyert értelmet a napi munka, a kondíciók, és minden amivel küzdöttem az utóbbi években.

Kalandra fel!
Köszönöm!”

  1. P-né.T.

„Amikor elkezdtük Ildivel a kibogozást, nagyon kételkedtem magamban, és abban, hogy az én helyzetemen lehet-e egyáltalán változtatni, mert annyira lehetetlennek tűnt ebből kijönni, hogy azt gondoltam, hogy majd kapok néhány tanácsot, hogy mégis hogy oldjam meg azt amiben benne vagyok.

De nem tanácsokat kaptam, hanem nézőpontokat, ami a legértékesebb dolog. Most úgy érzem, mert az életem minden területén és bármely időszakában képes leszek ezeket alkalmazni.
Mire a kibogozás végére értünk, óriási lelkesedést, de még némi zűrzavart éreztem, úgy éreztem, hogy a beszélgetés közben a sok hamis adat közben megtaláltam a saját válaszaimat a kérdéseimre, és körvonalazódott, hogy hogy is kéne mindent megoldani.

De nagyon ijesztőnek tűnt.

De mégis óriási lelkesedéssel mentem haza. Majd másnap történt a “robbanás”, az, amire Ildi azt mondta, hogy olyan, mint amikor az ember a ruhásszekrényt rendbe akarja rakni, ahhoz előtte ki kell pakolni belőle, ami kezdetben még nagyobb rendetlenséghez vezet, de aztán minden a helyére kerül. Ez történt a kibogozás utáni nap, óriási rendetlenség keletkezett… És a rendetlenségben Egyből megláttam azt az utat, ami előtte lévő napon körvonalazódott előttem, és a 3.nap, túlzás nélkül, egy teljesen Új utat találtam, tele az Alapvető céljaimmal, és azt vettem észre magamon, hogy az aggódásom és a rettegésem, hogy nem úgy fogom leélni ezt az életet ahogy én akarom, teljesen megszűnt.
Ilyen erősen még sosem éreztem, hogy a Helyemen vagyok, és azon az úton amit nem mások véleménye alapján raktam össze, hanem a Sajátom alapján.

Óriásit változott az életem.

Minden, amit nem akartam csinálni, és ki akartam lépni belőle, eltűnt, és rengeteg régen “elfeledett” alapvető célom tért vissza, és rájöttem, hogy ez az egész egyáltalán nem volt olyan bonyolult mint amilyennek éreztem a legelején.

Úgyhogy nagyon köszönöm a segítséget! :)„

  1. M. K.